...

35_bZor geçen 15 Temmuz gecesinin sabahından sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak kimse için ve ülkemiz için elbette… Şehitlerimize rahmet diliyorum. Gazilerimizden de Allah razı olsun.

İlginç şeylere şahitlik eden bir nesil olduğumuzu düşünüyorum ne vakittir. Bizi insan kılacak bu şahitlikler olacak sanırım.

Çocuğa ve aileye dair yazıların olduğu bir site olarak, en başından beri derdimiz toplumun en küçük yapı birimi olan aileyi güçlendirmek. O yüzden siyasetten, fikir ayrılıklarından beriyiz takip edenlerin bildiği gibi. Yaşananlara dair bir şeyler yazmıyor oluşumuzun sebebi de, ülkece yaşadığımız yorgunluk zaten.

Sanki kimsenin yazmaya, okumaya hali yok gibi…

Biz evlilikler güzelleştikçe, çocuklar kendilerini değerli hissettikçe, çok daha mutlu , güvenli ve umutlu bir toplum olacağımıza inanıyoruz.

Elbette imtihanlarımız olacak… Sabır ve şükürle atlatacağız hepsini. Dertlenmek yerine, çözüm yolları arayacağız.

Babalığın, anneliğin, eşliğin, evlatlığın, komşuluğun, vatandaşlığın hakkını vermeyi kulluk vazifesi sayacağız.

Evlatlarımıza başkalarının eline değil kendini ait hissettiği ailelerinde değerleri öğreteceğiz. Yaşamadığımız bir dinin, göstermediğimiz nezaketin, sabırla karşılamadığımız ömrü ve şükretmediğimiz bir kulluğun imtihanının çetin olacağını bileceğiz.

Okumanın bile ancak “ Yaratan Rabbin adıyla” olduğundan manalı olacağını, diğer türlü her bildiğimizin kibrimizi besleyeceğini unutmayacağız.

Yalnızca kendimiz için değil, başka insanlar ve hayatlar için de iyi olmayı isteyeceğiz.

Allah zalimlere fırsat vermedi çok şükür. Bundan sonra da vermesin diye duayı bırakmayacağız.

Biz yine çocuktan, aileden, kendimizden bahsetmeye devam edeceğiz inşallah. Hepimiz etki alanımızdaki insanlarla olan iletişimimizi güçlendirelim ki, büyük dairede kalabalıklaşalım.

Onlara Allah'ın ayetlerini hafife almanın, tedbir diye hafifletmeye çalışmanın bedelinin ağır olduğunu anlatalım.

Yanı başımızdakilerin ızdırabını hissetmeyip, Dünya için acı çekme gafletinde bulunmayalım.

Daha basiretli, ferasetli, duyarlı, liyakat sahibi insanlar ve bunları gözetenlerden olmak nasip olsun inşallah.

Unutmayın hiçbir ideoloji, hiçbir fikir, eşten, evlilikten aileden, çocuktan kıymetli değildir.

Ülkemizin birliğine , insanların güvenine, inançlarına, masumiyetlerine, değerlerine saldıran Fetö terör örgütünü kınıyoruz. Rabbim vatanımızı, birliğimizi korusun...

Dua ile…


Bunlar da ilginizi Çekebilir

1 Yorum Yorum Yaz

Yorum Yaz